De Toren van de Woestijngeesten, nieuwe verhalen van 1001 Nacht - Tais Teng

De Toren van de Woestijngeesten, nieuwe verhalen van 1001 Nacht

By Tais Teng

  • Release Date - Published: 2015-08-05
  • Book Genre: Epic
  • Author: Tais Teng
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

De Toren van de Woestijngeesten, nieuwe verhalen van 1001 Nacht Tais Teng read online review & book description:

Drie verhalen van de 1001 Nacht. In De Toren van de Woestijngeesten wordt de achterkleinzoon van koning Salomo ontvoerd om de sultan van de djinns uit zijn mijl hoge koperen kruik te bevrijden. Gelukkig is er nog die prinses...
In de Zoon van de Zadelmaker speelt de huisbaas een zeldzaam gemeen spelletje om Selims zus tot een huwelijk te dwingen. De enige die hen kan helpen is Sindbad de zeeman, een koopman die gek is geworden na het verlies van zijn hele vloot.
In Al-Adrian is het de Frankische halfzus van Scheherazade die het verhaal van Aladdin vertelt, over een schat in het verre en kille Al-Frisia, vol sjamanen en vuns verraad. Plus natuurlijk de befaamde olielamp, al brandt hij daar op levertraan.
Verhalen vol sluwe, prinsessen met glanzende gazelle-ogen en haar als stromend git, dappere zadelmakerszonen, djinns en magie van het duisterste soort...

De Toren van de Woestijngeesten, nieuwe verhalen van 1001 Nacht book review De Toren van de Woestijngeesten, nieuwe verhalen van 1001 Nacht ePUB; Tais Teng; Epic books.

Post a review about this book