Narcissen in Permafrost, verhalen van Siberisch Friesland - Tais Teng

Narcissen in Permafrost, verhalen van Siberisch Friesland

By Tais Teng

  • Release Date - Published: 2015-08-10
  • Book Genre: Short Stories
  • Author: Tais Teng
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Narcissen in Permafrost, verhalen van Siberisch Friesland Tais Teng read online review & book description:

Novaya Bolsward, Siberisch Friesland, Willemsgrad: namen die eens net zulke patriottistische gevoelens opriepen als Suriname en de Gordel van Smaragd. Daar, diep in de ijzige toendra, in de loeiende poolstorm, lag een stukje authentiek Holland! Statige ijskarvelen zeilden over de toendra, achtervolgd door horden huilende wolven. De glazen muren van Novaya Bolsward glinsterden in de eerste lentezon en Koschei de Doodloze legde een zwarte tulp neer op het hoofdkussen van de net door hem ontvoerde bruid. Je had Stalins hofschilder, de nieuwe Elfstedentocht die helemaal tot Moermansk en Kiev reikte, maar bovenal de sluwe scheepsbouwer Arn Nanninga die tsaar Peter de Grote een landerij twaalf keer zo groot als heel Nederland wist te ontfutselen.
Dit is een reisgids vol wilde en magische verhalen, met lepe hamsterherders en vrouwen zo schoon dat ze de middernachtzon lieten verbleken.

Narcissen in Permafrost, verhalen van Siberisch Friesland book review Narcissen in Permafrost, verhalen van Siberisch Friesland ePUB; Tais Teng; Short Stories books.

Post a review about this book