Vengraaiers en Tulpentrollen, Reisgids voor Magisch Nederland, onder redactie van Tais Teng - Tais Teng

Vengraaiers en Tulpentrollen, Reisgids voor Magisch Nederland, onder redactie van Tais Teng

By Tais Teng

  • Release Date - Published: 2015-05-27
  • Book Genre: Short Stories
  • Author: Tais Teng
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Vengraaiers en Tulpentrollen, Reisgids voor Magisch Nederland, onder redactie van Tais Teng Tais Teng read online review & book description:

Tulpentrollen hebben geen gevoel voor humor en Waddert de Wadreus slobbert je zo naar binnen. Dronkenlappen moeten oppassen voor de Bruggenschim: een piemel die spontaan in een bronzen tuit veranderd is, valt moeilijk aan je vrouw uit te leggen.
Wat? Nooit geweten dat die ook allemaal in ons kleine kikkerlandje wonen?
Nog nooit te grazen genomen door het knotknien? Om maar te zwijgen van de vengraaier of de polderkat? Puur geluk dat je geen vingers of een oor mist, maar nu ze weten dat je hen kent, is het oppassen geblazen.
Hier is je gids om Magisch Nederland te overleven na het kauwen op die leuke gele paddenstoel of na dat borrelglaasje met dat grappige blauwe drankje.
Je vindt alle inheemse monsters op een rij, de beste magische plaatsen en de feestdagen die je waarschijnlijk achteraf graag had willen missen.. Deze verhalen zijn afkomstig uit het Witte Wieven Collectief en staat onder redactie van Tais Teng.

Vengraaiers en Tulpentrollen, Reisgids voor Magisch Nederland, onder redactie van Tais Teng book review Vengraaiers en Tulpentrollen, Reisgids voor Magisch Nederland, onder redactie van Tais Teng ePUB; Tais Teng; Short Stories books.

Post a review about this book