Schaduwen en Goden - Jaap Boekestein, Mike Jansen & Tais Teng

Schaduwen en Goden

By Jaap Boekestein, Mike Jansen & Tais Teng

  • Release Date - Published: 2014-07-30
  • Book Genre: Epic
  • Author: Jaap Boekestein, Mike Jansen & Tais Teng
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Schaduwen en Goden Jaap Boekestein, Mike Jansen & Tais Teng read online review & book description:

Schaduwen en Goden. Drie Nederlandse Meesters van de Fantasy die hun werk bij Verschijnsel uitbrengen, bundelen in deze Verschijnsel bloemlezing hun krachten. Verschijnsel biedt hiermee lezers, die nog onbekend zijn met de uitgeverij, een mogelijkheid uitgebreid te proeven van het moois dat Nederlandse Fantasyschrijvers te bieden hebben...

Schaduwstrijd, Jaap Boekestein - De tijd van Ware Magie eindigde in chaos. Hele landen werden ontvolkt, continenten doordrenkt van vervloekingen die als een duistere walm boven het land waarden. De laatste aartsmagiërs verdwenen uit de geschiedenis. Schaduwstrijd voert ons mee naar een avontuurlijke mensenschemering vol vuur en ijs en rook.

‘Even kleurrijk en breed opgezet als Jack Vance dat kan … Jaap Boekestein slaagt er in elk bijfiguur inhoud en achtergrond te geven. Ik heb van dit verhaal genoten! Nederland is een imponerende fantasy-schrijver rijker.’
- Peter Schaap.

De Falende God, Mike Jansen - De drie huurlingen, Grim, Grijs en Thoreld zijn op de vlucht voor een eeuwenoud kwaad en in hun kielzog sneuvelen profetieën en escaleren lang sluimerende conflicten.

“Het verhaal greep me en liet me niet meer los. Laat Fritz Leibers Fafhrd en Grijze Muizer de vrije loop in één van de apocalyptische strubbelingen uit Glen Cooks Black Company, en je hebt een eerste idee van wat je mag verwachten. – Tais Teng”

Schaduwschepen, Tais Teng - Voorbij de horizon liggen de magische landen van Gran Terre. Daar rijzen de kathedralen zestien kilometer de hemel in en schrijden goden over de bevroren toendra's op stelten van bliksemvuur. Alleen de schaduwschepen van de Hanze kunnen tussen de werelden varen. Hun ruimen zijn geladen met magische zwaarden en handschoenen die dwars door een stalen kluisdeur kunnen reiken.

Schaduwschepen is een boek van Tais Teng, een van de meest productieve fantasy en science-fiction schrijvers van Nederland die wordt geroemd om zijn fantasierijke vertellingen. Zoals veel van zijn werken is ook Schaduwschepen geschikt voor jong en oud.

Schaduwen en Goden book review Schaduwen en Goden ePUB; Jaap Boekestein, Mike Jansen & Tais Teng; Epic books.

Post a review about this book