Orgasmeland - Lea Korsgaard

Orgasmeland

By Lea Korsgaard

  • Release Date - Published: 2014-09-02
  • Book Genre: Biographies & Memoirs
  • Author: Lea Korsgaard
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Orgasmeland Lea Korsgaard read online review & book description:

"I Himlens navn,” skrev Oliver Worm til vennerne efter de lange, eksperimenterende nætter i boligkarréen, ”hvor Ryparken 154, 178 og rimeligvis også 210 er dejlige steder.”

“Jeg opnåede,” fortsatte han, “at komme hjem med et ømt kønslem. Behøver jeg yderligere at betegne henrykkelsens og succesens højdepunkt?”

Målet var et nyt og bedre samfund. Midlet var den “fuldkomne orgasme”. I 1933 flygtede Freud-lærlingen og sexteoretikeren Wilhelm Reich til København og dannede gruppen Dansk Sexpol. I en indædt kamp mod nazister, præster, socialdemokrater – og somme tider sig selv – banede gruppemedlemmerne vejen for den seksuelle revolution, vi plejer at tilskrive 1960’ernes og 1970’ernes ungdomsoprør.

Orgasmeland fortæller for første gang den fascinerende og besynderlige historie om Dansk Sexpol. Om illegale abortklinikker, sexsange på salmevers og Sean Connery i en orgasmemaskine. Og om et seksuelt ideal, der stadig påvirker os den dag i dag: Før Sexpol var det sygt at have lyst. I dag er det sygt, når lysten udebliver.
 

Orgasmeland book review Orgasmeland ePUB; Lea Korsgaard; Biographies & Memoirs books.

Post a review about this book