Amalan Kecil Berpahala Besar - Fahrur Muis

Amalan Kecil Berpahala Besar

By Fahrur Muis

  • Release Date - Published: 2015-06-30
  • Book Genre: Islam
  • Author: Fahrur Muis
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Amalan Kecil Berpahala Besar Fahrur Muis read online review & book description:

Buku kecil ini adalah sebuah koleksi pelbagai amalan mudah dan ringan yang dapat dilakukan dalam kehidupan seharian. Ia menjanjikan pahala besar. Bahkan, ada juga terdapat amalan yang menjadi pembuka pintu syurga. Amalan itu dipanggil sebagai amalan mudah kerana ia lebih mudah dilakukan berbanding dengan amalan lain. Ia juga dipanggil amalan ringan kerana ia mampu dilakukan dengan tidak perlu mengeluarkan belanja yang mahal dan tenaga yang berat.
Fahrur Mu'is adalah seorang graduan Ijazah Sarjana Pendidikan Islam dari Universitas Muhammadiyah Surakarta, Indonesia. Beliau adalah editor di Syarikat Penerbitan Aqwam, Indonesia. Antara karya beliau adalah Bahagia Saat Sakit, Nama Terindah untuk Anakku, Agar Solat Tidak Sia-Sia, dan Sedekah Tanpa Wang.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Amalan Kecil Berpahala Besar book review Amalan Kecil Berpahala Besar ePUB; Fahrur Muis; Islam books.

Post a review about this book