Guia de bolets per dur sota el braç - Ramon Pascual Lluvia

Guia de bolets per dur sota el braç

By Ramon Pascual Lluvia

  • Release Date - Published: 2015-09-02
  • Book Genre: Biology
  • Author: Ramon Pascual Lluvia
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Guia de bolets per dur sota el braç Ramon Pascual Lluvia read online review & book description:

L’autor de referència del món dels bolets, Ramon Pascual, ens presenta una guia clàssica dels bolets de Catalunya per al gran públic amb dos trets diferencials respecte a les guies ja existents: d’una banda, una introducció amena i entretinguda en forma d’entrevista, i de l’altra, una presentació de cada bolet de manera molt gràfica, a tot color i amb una fitxa tècnica clara i directa, a més de receptes de cuina. Una guia útil i pràctica per a tots aquells que volen conèixer (o reconèixer) quins bolets es poden menjar.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Guia de bolets per dur sota el braç book review Guia de bolets per dur sota el braç ePUB; Ramon Pascual Lluvia; Biology books.

Post a review about this book