”Egentlig ønskede jeg ikke at dø – jeg kunne bare ikke finde ud af livet ” - Lisbeth Wissing

”Egentlig ønskede jeg ikke at dø – jeg kunne bare ikke finde ud af livet ”

By Lisbeth Wissing

  • Release Date - Published: 2015-09-07
  • Book Genre: Self-Improvement
  • Author: Lisbeth Wissing
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

”Egentlig ønskede jeg ikke at dø – jeg kunne bare ikke finde ud af livet ” Lisbeth Wissing read online review & book description:

En bog om fortrolige livgivende samtaler mellem folk, der aldrig har mødt hinanden. Som 25-årig forsøgte Morten Thomsen at begå selvmord. Han overlevede ved, hvad han selv betegner som en tilfældighed. En tilfældighed, der siden har ført så meget godt med sig både på det personlige og på det professionelle plan.
Han stifter i 1994 frivilligorganisationen Livslinien, der åbner rådgivning i 1995 og på 20 år er gået fra ingenting til at komme på finansloven som en betydelig aktør i det selvmordsforebyggende arbejde i Danmark med 240 frivillige rådgivere, der årligt besvarer 14-15.000 henvendelser fra selvmordstruede og deres pårørende. I samme periode er selvmordstallet i Danmark halveret.
Dette er historien om Livslinien gennem 20 år. Om Livsliniens frivillige rådgivere i alle aldre, om akutopkald og fortrolige, livgivende samtaler mellem folk, der aldrig har mødt hinanden – og det er historien om politiske kampe, der er taget for at sikre en værdig håndsrækning til mennesker i dyb krise.
Tidligere statsminister, stifter af og nu protektor for Det Sociale Netværk – psykisk sårbar, Poul Nyrup Rasmussen tøver i bogen ikke med at betegne Livsliniens indsats som ”inspirerende og fornyende for velfærdsstaten.”
Udover samtalen med Poul Nyrup Rasmussen om civilsamfundet og det offentlige rummer bogen bl.a. samtaler med professor dr.med. Merete Nordentoft om forskningen i selvmord, filminstruktøren og skuespilleren Lotte Andersen om filmen Sidste udvej samt portrætinterviews med en række rådgivere og udsagn fra brugere af Livslinien.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

”Egentlig ønskede jeg ikke at dø – jeg kunne bare ikke finde ud af livet ” book review ”Egentlig ønskede jeg ikke at dø – jeg kunne bare ikke finde ud af livet ” ePUB; Lisbeth Wissing; Self-Improvement books.

Post a review about this book