Vi har det dejligt i Bulderby - Astrid Lindgren & Ilon Wikland

Vi har det dejligt i Bulderby

By Astrid Lindgren & Ilon Wikland

  • Release Date - Published: 2016-05-30
  • Book Genre: Classics
  • Author: Astrid Lindgren & Ilon Wikland
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Vi har det dejligt i Bulderby Astrid Lindgren & Ilon Wikland read online review & book description:

I de tre nabogårde i Bulderby i Småland bor seks glade børn, der elsker at lege dagen lang. På mellemgården bor Lisa med sine brødre Lasse og Bosse. På nordgården bor søstrene Britta og Anna - og på sydgården bor Olle. Ja, de er faktisk syv, men Olles lillesøster er kun to og et halvt år, og selvom hun er noget af det sødeste, er hun altså ikke helt et barn endnu.

Følg børnene i den smukke højsommer i Småland - hvor det vrimler med eventyr alle vegne! Astrid Lindgrens elskede fortællinger om børnene i Bulderby er inspireret af hendes egen lykkelige og frie barndom i Småland.

I 2016 er det 67 år siden, Bulderbybøgerne udkom for første gang på dansk. Alle historierne om børnene i Bulderby er nyoversat i 2009 af den roste Lindgren-oversætter Kina Bodenhoff. De udkommer som 3 e-bøger; Alle vi børn i Bulderby, Mere om os børn i Bulderby og Vi har det dejligt i Bulderby.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Vi har det dejligt i Bulderby book review Vi har det dejligt i Bulderby ePUB; Astrid Lindgren & Ilon Wikland; Classics books.

Post a review about this book