Dagbok för utvalda 1 - Jennas första - Pernilla Gesén

Dagbok för utvalda 1 - Jennas första

By Pernilla Gesén

  • Release Date - Published: 2017-05-02
  • Book Genre: Fiction
  • Author: Pernilla Gesén
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Dagbok för utvalda 1 - Jennas första Pernilla Gesén read online review & book description:

Äntligen en ny serie för mellanåldern av Pernilla Gesén! Har du någonsin känt dig så ensam att du tror att du ska falla ner i ett svart hål? Har du en förälder som du hatar? En idiot i din klass som gör allt för att förstöra ditt liv? Är du skitful? (Även om en del vuxna säger: Du som är så fin! De ljuger sämre än en kossa går på lina.) Har du glömt bort hur du gjorde när du lekte, men känner dig inte alls som en fjortis? Då är du en av de utvalda. Tolvåriga Jenna skriver dagbok, men bara för utvalda. En del av den handlar om hennes familj: mamma egoist, pappa snäll och lillebror finast i världen. Allt börjar med att mamma reser långt bort och Jenna blir kvar med en ledsen pappa och en lillebror som behöver kärlek. Men Jenna tänker verkligen inte deppa hela hösten, det är inte mamma värd. Jennas första är proppfull av viktiga bokstäver som bildar angelägna meningar om sjukt betydelsefulla händelser. Men det viktigaste av allt är nog att Jenna övertalar sina kompisar att starta ett thrash metal-band som kommer att spela brallorna av Vanessa dum i huvudet och dessutom få Jennas mamma att fatta att hon inte vill lämna sin dotter. Sammanfattningsvis har Pernilla Gesén ännu en gång lyckats skapa en karaktär som man tar till sitt hjärta och vill läsa mer om. BTJ-häftet nr 15, 2016. Lektör Anna Wilner

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Dagbok för utvalda 1 - Jennas första book review Dagbok för utvalda 1 - Jennas första ePUB; Pernilla Gesén; Fiction books.

Post a review about this book