Revolutionary Road - Richard Yates

Revolutionary Road

By Richard Yates

  • Release Date - Published: 2016-05-10
  • Book Genre: Literary
  • Author: Richard Yates
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Revolutionary Road Richard Yates read online review & book description:

Frank și April Wheeler s-au considerat întotdeauna un cuplu deosebit, dar, după ce au adus pe lume doi copii, au ajuns să se împace cu o existență convențională într-o suburbie din Connecticut. Tânjind după o viață mai puțin mărginită, April îl convinge pe Frank să se mute cu familia la Paris, dar, încet-încet, planurile și, odată cu ele, căsnicia celor doi iau o turnură tragică.

„Un studiu remarcabil pe o temă tipic americană, aceea a individului devenit «prizonier al propriei vieți», o realizare cu adevărat impresionantă. [Revolutionary Road] spune cu sensibilitate, cu vigoare și cu o conștiință acută a complexității și ambiguității umanului o poveste mișcătoare și fascinantă.“ – The Atlantic Monthly

Romanul Revolutionary Road a fost ecranizat de regizorul Sam Mendes într-un film cu Leonardo DiCaprio și Kate Winslet în rolurile principale. Pelicula a fost nominalizată la premiile Oscar, Globul de Aur și BAFTA.

Clasici moderni Litera pune laolaltă scriitori moderni ale căror opere au devenit deja repere clasice. Cele mai importante, mai provocatoare, mai emoționante, mai revoluționare opere din ultimii 125 de ani – cărți care vor continua să fie citite de la o generație la alta.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Revolutionary Road book review Revolutionary Road ePUB; Richard Yates; Literary books.

Post a review about this book