Jo sóc la Malala - Malala Yousafzai, Christina Lamb & Jordi Cussà Balaguer

Jo sóc la Malala

By Malala Yousafzai, Christina Lamb & Jordi Cussà Balaguer

  • Release Date - Published: 2013-10-08
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Malala Yousafzai, Christina Lamb & Jordi Cussà Balaguer
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Jo sóc la Malala Malala Yousafzai, Christina Lamb & Jordi Cussà Balaguer read online review & book description:

Quan els talibans van ocupar el poder a la vall de Swat, al Pakistan, una noia va alçar la veu. Malala Yousafzai es va negar a guardar silenci i va lluitar pel dret a l'educació. Dimarts, 9 d'octubre del 2012, quan tenia quinze anys, de poc no en va pagar el preu definitiu. Van disparar-li al cap a boca de canó quan tornava de l'escola amb l'autobús, i gairebé ningú no esperava que sobrevisqués. La recuperació miraculosa que va experimentar, però, l'ha portat a un viatge extraordinari des d'una vall remota al nord del Pakistan fins als auditoris de les Nacions Unides a Nova York. Als setze anys, s'ha convertit en un símbol global de la protesta pacífica i la persona més jove que ha estat mai nominada al Premi Nobel de la Pau. "Jo sóc la Malala" és el relat notable d'una família desplaçada pel terrorisme global, i de la lluita per l'educació de les noies, i d'un pare que, propietari d'una escola, va encaminar i encoratjar la seva filla a escriure i anar a l'escola, i d'uns pares valents que s'estimen apassionadament la seva filla en una societat que privilegia els fills. "Jo sóc la Malala" us farà creure en el poder de la veu d'una sola persona per inspirar canvis d'abast mundial.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Jo sóc la Malala book review Jo sóc la Malala ePUB; Malala Yousafzai, Christina Lamb & Jordi Cussà Balaguer; Fiction & Literature books.

Post a review about this book