En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd - Toni Sans & Rubèn Montañá

En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd

By Toni Sans & Rubèn Montañá

  • Release Date - Published: 2017-04-21
  • Book Genre: Intermediate Readers
  • Author: Toni Sans & Rubèn Montañá
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd Toni Sans & Rubèn Montañá read online review & book description:

Informació Confidencial Segur que deus haver sentit dir que a totes les ciutats del món hi ha un semàfor que mai no es posa verd. També et deuen haver advertit més d'una vegada que, quan fas una promesa, no pots faltar a la teva paraula de cap de les maneres. El que potser no t'han explicat mai és que, a vegades, complir una promesa et pot fer descobrir un món ocult i perillós que no sospitaves que existís. Si has llegit això, probablement ja saps més coses de les que et convé saber. Però és massa tard per tornar enrere. Aviat rebràs notícies nostres. L'Organització.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd book review En Benjamí i el semàfor que mai no es posava verd ePUB; Toni Sans & Rubèn Montañá; Intermediate Readers books.

Post a review about this book