Energi - Vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere - Catherine McCarthy, Jean Gomes & Tony Schwartz

Energi - Vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere

By Catherine McCarthy, Jean Gomes & Tony Schwartz

  • Release Date - Published: 2011-02-20
  • Book Genre: Business & Personal Finance
  • Author: Catherine McCarthy, Jean Gomes & Tony Schwartz
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Energi - Vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere Catherine McCarthy, Jean Gomes & Tony Schwartz read online review & book description:

ENERGI er en af de sjældne bøger, som grundlæggende kan ændre den måde, hvorpå vi lever og arbejder. Mantraet om ’mere, større, hurtigere’ har store omkostninger for vores arbejdsliv og underminerer vores fokus, kreativitet og passion. Resultatet er, at næsten 75 procent af alle ansatte verden over føler sig uengagerede på deres arbejde. Denne bog præsenterer en banebrydende løsning, som vil skabe nye vaner, ny energi og gøre os mere tilfredse og mere produktive – på og uden for jobbet. Løsningen findes i opfyldelsen af de fire grundlæggende behov: det fysiske, det emotionelle, det mentale og det spirituelle. ENERGI tilbyder ledere, medarbejdere og organisationer en praktisk, efterprøvet tilgang til en strategi, som kan imødegå de stadigt stigende krav, som vi alle udsættes for i en mere og mere kompleks verden. Forfatterne trækker i bogen på omfattende forskning i emnet og på deres eget arbejde med store virksomheder som Google, Ford, Ernst & Young, Shell og IBM. ”Vi har brug for at finde en rytme, hvor vi bruger flere sider af vores krop i løbet af en dag. Vi har brug for mere afveksling. Vi har brug for en bedre forbindelse mellem det, vi selv laver, og den større sammenhæng, det indgår i.” Lars Kolind, bestyrelsesformand, fra bogens forord

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Energi - Vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere book review Energi - Vejen til nye vaner og store resultater for dig selv og dine medarbejdere ePUB; Catherine McCarthy, Jean Gomes & Tony Schwartz; Business & Personal Finance books.

Post a review about this book