Casuïstiek in de inwendige geneeskunde: medische vignetten - P. H. Th. J. Slee

Casuïstiek in de inwendige geneeskunde: medische vignetten

By P. H. Th. J. Slee

  • Release Date - Published: 2009-02-12
  • Book Genre: Medical
  • Author: P. H. Th. J. Slee
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Casuïstiek in de inwendige geneeskunde: medische vignetten P. H. Th. J. Slee read online review & book description:

Ondanks de huidige geavanceerde beeldvormende technieken en laboratoriumonderzoeken vormen de anamnese en het lichamelijk onderzoek nog steeds de basisvaardigheden van een goede arts. Deze vaardigheden vormen een solide basis voor een goede differentiële diagnose en een uiteindelijke diagnose. In dit boek wil de auteur de lezer enthousiast maken voor de algemene inwendige geneeskunde maken. De lezer krijgt op de rechter pagina vragen voorgelegd aan de hand van medische illustraties en schriftelijke gegevens uit anamnese en lichamelijk onderzoek. De antwoorden volgen op de aansluitende pagina, waarbij de auteur regelmatig ingaat op taalkundige aspecten van gebruikte medische terminologie en de geschiedenis van de geneeskunde. De casussen hebben een willekeurige volgorde van onderwerpen, net als de presentatie van klachten door patiënten in de dagelijkse praktijk. Het boek bevat aan het einde een register met alle belangrijke onderwerpen en de nummers van de casussen. Tevens is een overzicht van de casussen naar aandachtsgebied opgenomen en zijn de meeste casussen van beeldmateriaal voorzien.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Casuïstiek in de inwendige geneeskunde: medische vignetten book review Casuïstiek in de inwendige geneeskunde: medische vignetten ePUB; P. H. Th. J. Slee; Medical books.

Post a review about this book