De Wolven van Rome - Tais Teng

De Wolven van Rome

By Tais Teng

  • Release Date - Published: 2012-03-02
  • Book Genre: Fantasy
  • Author: Tais Teng
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

De Wolven van Rome Tais Teng read online review & book description:

Mark deinst met een kreet van afschuw terug. "Jij kan hier helemaal niet zijn! We hebben je zelf begraven." De soldaat leunt op zijn speer. De aarde van het graf kleeft aan zijn handen. Onder de wolvenkop flikkeren groene ogen. Als Mark en Wendy een vreemde man achtervolgen, vallen ze dwars door een tijdspiegel. Die brengt hen in de tijd van de Romeinen. Alleen door een tweede spiegel kunnen ze terugkeren. Die bevindt zich echter in het paleis van keizer Nero, de gevaarlijkste man van Rome. Dat een weerwolf Mark en Wendy volgt, maakt de zaak niet eenvoudiger.

De Wolven van Rome (10+) van Tais Teng, een van de meest productieve kinderboekenschrijvers van Nederland die wordt geroemd om zijn fantasierijke vertellingen.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

De Wolven van Rome book review De Wolven van Rome ePUB; Tais Teng; Fantasy books.

Post a review about this book