Het verdriet van Gouda - Margriet Marbus

Het verdriet van Gouda

By Margriet Marbus

  • Release Date - Published: 2012-10-24
  • Book Genre: Biographies & Memoirs
  • Author: Margriet Marbus
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Het verdriet van Gouda Margriet Marbus read online review & book description:

Het Verdriet van Gouda is het aangrijpende levensverhaal van Margriet Marbus. Ze groeit op in Gouda met een criminele vader en een naamzieke moeder. Ze houdt zich staande tussen drugsverslaafden, wegloopjongeren en Marokkanen. Motorclubs domineren de binnenstad terwijl ze langs de rand van de afgrond scheert. Zal ze Gouda achter zich laten en kiezen voor een beter leven als journalist en model? Of heeft Gouda haar voor altijd in zijn greep?
Margriet Marbus woont met haar gezin in Dubai en schrijft voor kranten en tijdschriften als Cosmopolitan, HP/DeTijd, Esquire, Nieuwe Revu, Vrouw, Margriet, Viva en Quote. Ze studeerde af in PR&Voorlichting aan de School voor de Journalistiek. Marbus werd onder andere bekend van de tv-programma’s Moraalridders en Het Mooiste Meisje van de Klas.
‘Een gouden boek over. Drama met humor.’ Rob Hammink, De Telegraaf
‘Bij sommige stukken wil ik in het verhaal duiken om je te redden.’ Daniel (Unu) Uneputty Hells Angel
‘Indringend, sterk boek over een vrouw met ballen.’ Bram Bakker, psychiater

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Het verdriet van Gouda book review Het verdriet van Gouda ePUB; Margriet Marbus; Biographies & Memoirs books.

Post a review about this book