De tolv Riger. - N. Steffens

De tolv Riger.

By N. Steffens

  • Release Date - Published: 2012-11-02
  • Book Genre: Short Stories
  • Author: N. Steffens
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

De tolv Riger. N. Steffens read online review & book description:

Der var engang en lille pige. Hendes øjne var blå som de tusind have og skinnede klarere end solens stråler. Hendes læber var rødere end rosens blade, hendes hår sortere end ravnens blafrende vinger, med et slet skjult skær af den blå aftenhimmel.
Klog var hun også. Hendes kendskab til naturen og dens urter, blomster og dyr var langt større end nogen andens. Dyrene fulgte hende overalt, hvor hun gik. Blomsterne åbnede sig for hende og urterne lod hende villigt tage af deres helbredende kræfter.
Alle elskede den smukke Pige. Alle, bortset fra Kongens datter, Prinsessen. Selv var Prinsessen ingen skønhed. Hendes hår var blegt og mat, hendes høje kindben og kraftige næse gav hende et troldelignende udseende. Alligevel var de to piger gode venner, og de snakkede sammen om alt lige fra den nyeste mode, til de smukkeste prinser.
Pigens Moder arbejdede som tjenestepige for dronningen, og Faderen var en højt respekteret ridder, med et omdømme så stort som De Tolv Riger. Forfængelighed havde forældrene dog intet af. Moderen var sød som honning og strålede som stjernerne på en klar aften himmel, Faderen stærk som en okse og højt som slottets tårne.
Kongen og Dronningen holdt meget af Pigen og hendes familie, og de blev tit inviteret til selskab med alle de mest fornemme personer i De Tolv Riger. De var vellidt i de fornemme kredse og alle ville have del af deres selskab, inden middagene var omme.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

De tolv Riger. book review De tolv Riger. ePUB; N. Steffens; Short Stories books.

Post a review about this book