Mini - Alexandru Dobai

Mini

By Alexandru Dobai

  • Release Date - Published: 2012-12-15
  • Book Genre: Transportation
  • Author: Alexandru Dobai
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Mini Alexandru Dobai read online review & book description:

Mini! Un automobil de legendă desenat pe un șervețel de un britanic care a văzut în matematică un inamic al creației umane. Alec Issigonis a dorit să realizeze cel mai mic automobil posibil, cu o cutie de viteze amplasată sub motor, cu roți de numai 10 inch, dar capabil să atingă 112 km/h.
Capete încoronate, actori, cântăreți, designeri și piloți s-au bucurat de înghesuiala dintr-un Mini. Dar o înghesuială binevenită, din moment ce Afacerea Profumo din 1963 avea să scoată la iveală și faptul că Mini este suficient de mare pentru a putea găzdui o partidă de sex. Micul bolid avea să-și etaleze și aptitudinile de sportivă, trecându-și în cont victorii în raliuri celebre precum Monte Carlo, RAC, Cupa Alpilor sau 1000 de Lacuri. Odată cu trecerea anilor, atunci când ne-am fi aștepat ca uitarea să se aștearnă peste aventurile bombinetei, noul MINI a venit să ducă legenda mai departe.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Mini book review Mini ePUB; Alexandru Dobai; Transportation books.

Post a review about this book