Gutenbergs Hemmelighet - Steinar Høiback

Gutenbergs Hemmelighet

By Steinar Høiback

  • Release Date - Published: 2013-03-25
  • Book Genre: Fiction
  • Author: Steinar Høiback
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Gutenbergs Hemmelighet Steinar Høiback read online review & book description:

Sophus Blix er en 15-åring som ikke er så veldig glad i skolen, og han er temmelig uinteressert i bøker. Men på bursdagen sin får han lov til å velge seg en bok fra onkel Ludvigs antikvariat, og da vet han akkurat hvilken bok han skal velge. For der, i et skap i kjelleren finnes de en vakkert innbundet bok som moren fortalte ham om før hun døde. Noe om et skattekart, om at blod skal flytte stein og at symbolene ville vise vei…

Boka er laget av selveste Gutenberg, boktrykkerkunstens oppfinner. Og den sender Sophus ut på en farlig, men lærerik jakt gjennom skriftens historie.
Steinar Høiback er lærerutdannet ved Høgskolen i Vestfold. Han var fram til 2009 markedskonsulent i bokhandlerkjeden Norli, hvor han arbeidet spesielt med formidling av barne- og ungdoms-bøker. Han har vært nøkkelperson i en rekke kulturarrangementer i Tønsberg og Vestfold, deriblant Litteraturuka i Vestfold, Middelalderfestivalen i Tønsberg og flere lokalhistoriske og bypatriotiske tilstelninger.

Steinar Høiback har også vært tekstforfatter og komponist til "Leselandets CD – Aksjon Lesekompis høsten 2006" og «Lesesirkus – Aksjon Lesekompis høsten 2007".

Steinar Høiback debuterte som skjønnlitterær forfatter med ungdomsromanen "Gutenbergs hemmelighet" i 2009. Høsten 2012 kom den frittstående oppfølgeren "Evolusjonens voktere".

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Gutenbergs Hemmelighet book review Gutenbergs Hemmelighet ePUB; Steinar Høiback; Fiction books.

Post a review about this book