Helsinki Finland - Johanna Nordblad

Helsinki Finland

By Johanna Nordblad

  • Release Date - Published: 2014-11-26
  • Book Genre: Health, Mind & Body
  • Author: Johanna Nordblad
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Helsinki Finland Johanna Nordblad read online review & book description:

Tämän kirja on tarkoitettu kaikille, jotka Helsingin kaduilla ja kujilla liikkuvat. Me päätimme kiertää kävellen reitin, jonka varrella olisi paljon mielenkiintoisia paikkoja ja liikkeitä. Mihin veisimme ystävän joka ei koskaan ole ollut Helsingissä? Valitsimme reitin, joka kulkee Punavuoresta Esplanadin puistoon. Sieltä jatkoimme matkaa Senaatintorin kautta Aleksanterinkadun liepeille. Päivästä tuli ikimuistoinen.

_____________________________________

ELINA MANNINEN
Elina Manninen on helsinkiläinen valokuvaaja. Hän on erikoistunut kuvaamaan lapsia ja perheitä sekä lifesyle kuvauksia että lasten muotia. Hänen kuviaan on ollut mainoskampanjoissa, kirjoissa ja lehdissä kuvituskuvina ja hänen kuviaan ostetaan ympäri maailmaa kansainvälisten kuvapankkien kautta.

JOHANNA NORDBLAD
Helsinkiläinen Johanna Nordblad on ammatiltaan Art Director. Hänellä on 15-vuoden kokemus digitaalisesta mediasta ja lapsiperheille suunnatun markkinointiviestinnän suunnittelusta ja tuotannosta. Hän on ollut mukana luomassa ja suunnitellut Suomen tunnetuimpia hahmokonsepteja ja suunnitellut hahmot mm. S-ryhmän Onni Oravan, Suomen Hiihtokeskus- yhdistyksen Werneri-jäniksen, Helsingin kaupungin matkailutoimiston Helppi-hahmon.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Helsinki Finland book review Helsinki Finland ePUB; Johanna Nordblad; Health, Mind & Body books.

Post a review about this book