Landstrykerliv - Jack London & Ben Horne

Landstrykerliv

By Jack London & Ben Horne

  • Release Date - Published: 2013-11-01
  • Book Genre: Classics
  • Author: Jack London & Ben Horne
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Landstrykerliv Jack London & Ben Horne read online review & book description:

Landstrykerliv er Jack Londons selvbiografiske skildring av livet på veien i Amerika mot slutten av 1800-tallet. 
Tilværelsen som omstreifer består av den evige søken etter lykken. 
Den unge forfatteren er blindpassasjer på toget, blir stadig vekk kastet av igjen, havner i fengsel og er hele tiden på jakt etter det neste måltidet. Men dette livet er også et eventyr, og Jack London gjør det han kan best, nemlig å fortelle historier. Sanne eller usanne bidrar de til at han får noe å spise, og at han holder lovens lange arm på avstand. 
Landstrykerliv er beretningen om et Amerika i endring, et samfunn der kun den sterkeste overlever.  
Jack London (1876–1916) var en av det 20. århundrets store fortellere. Han oppnådde internasjonal berømmelse for sin skrivekunst og publiserte en rekke romaner og noveller. 
 
Han søkte lykken i Klondyke og på veiene som landstryker, han var krigskorrespondent og deltok på seilerekspedisjoner i Det karibiske hav og i Stillehavet. Hans sosiale engasjement og ikke minst hans kjærlighet til naturen har brakt ham lesere over hele verden og i alle aldre.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Landstrykerliv book review Landstrykerliv ePUB; Jack London & Ben Horne; Classics books.

Post a review about this book