Blažen čovek... - Petra Schaadt & Rochus Schaadt

Blažen čovek...

By Petra Schaadt & Rochus Schaadt

  • Release Date - Published: 2014-05-13
  • Book Genre: Christianity
  • Author: Petra Schaadt & Rochus Schaadt
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Blažen čovek... Petra Schaadt & Rochus Schaadt read online review & book description:

Pravi smisao života ne može da se pronađe sopstvenim naporima. Svaki pokušaj da se uspostavi kontakt s Bogom posredstvom religioznih aktivnosti ili dobrih dela je uzaludan. Traženje Boga u prirodi ili filozofiji takođe vodi u ćorsokak. Ljudi mogu da osete da su beznadežno razdvojeni od Boga. To je razlog zašto nemaju unutrašnji mir. Oni svesno ili nesvesno kreću u potragu za njim. Mučeni težnjom za izgubljenim rajem, čine sve što je u njihovoj moći da prebrode svoju razdvojenost od Boga.

Ruka Boga Stvoritelja ostavila je svoj otisak na čovečanstvu. Mi smo stvoreni za njega. Svrha našeg života nije da otkrijemo sebe ili da sebe ostvarimo, nego jedino da se pronađemo u Bogu.

Ne možete da postavite pitanje o smislu života, a da ne postavite pitanje o Bogu. To je pitanje koje svako mora da postavi... pre ili kasnije.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Blažen čovek... book review Blažen čovek... ePUB; Petra Schaadt & Rochus Schaadt; Christianity books.

Post a review about this book