Rejtély és szerelem Horvátországban - Szamosfalvi Szilvia

Rejtély és szerelem Horvátországban

By Szamosfalvi Szilvia

  • Release Date - Published: 2014-07-24
  • Book Genre: Romance
  • Author: Szamosfalvi Szilvia
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Rejtély és szerelem Horvátországban Szamosfalvi Szilvia read online review & book description:

Sofija huszonöt éves angoltanárnő. Magyar-horvát származású nagymamája után kapta a nevét. Egy középiskolában dolgozik, nyári szünetét azonban megözvegyült, betegeskedő nagyanyjánál, Dubravkánál tölti, annak opatijai házában. A gyönyörű tengerparti helyen gyorsan beilleszkedik, ideje nagy részét a strandolás mellett Opatija és környéke megismerésének szenteli. Így ismerkedik meg a helybéli, vagány, motoros sráccal, Danijellel. Kezdeti barátságuk szerelemmé mélyül. Csodálatos pillanatokat töltenek el a gyönyörű ország festői tájai között. Egy nap palackpostát vet partra a víz, amely egy rejtélyes üzenetet tartalmaz. Sofijáéknak kis idő után sikerül megfejteni a jelentését, rájönnek, hogy egy újabb levél várja őket egy másik horvát településen. Ezzel azonban még korán sincs vége az eseményeknek, ekkor veszi csak igazán kezdetét a nem mindennapi kaland, melynek során a fiatalok végigjárják a horvát tengerpartot, Isztriától Dalmáciáig.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Rejtély és szerelem Horvátországban book review Rejtély és szerelem Horvátországban ePUB; Szamosfalvi Szilvia; Romance books.

Post a review about this book