Viides vuodenaika - Mons Kallentoft

Viides vuodenaika

By Mons Kallentoft

  • Release Date - Published: 2014-11-12
  • Book Genre: Mysteries & Thrillers
  • Author: Mons Kallentoft
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Viides vuodenaika Mons Kallentoft read online review & book description:

Malin Fors tuo murhatutkimukseen hivenen taikaa

Lapsiperheen kevätretki katkeaa karmaisevalla tavalla, kun metsästä löytyy naisen ruumis. Rikostutkija Malin Fors huomaa murhassa yhtäläisyyttä aikaisempaan, ratkaisemattomaan rikokseen, jonka uhri jäi elämään kuoreensa sulkeutuneena sairaalassa. Mutta onko samankaltaisia tapauksia muuallakin, ja kuinka laajasta pahuuden vyyhdestä on kyse?

Malin Fors tarvitsee sarjan viidennessä osassa entistä kipeämmin poikkeuksellista intuition lahjaansa.

Mons Kallentoft (s. 1968) on ruotsalainen kirjailija ja toimittaja. Hän on kotoisin Linköpingistä ja asuu nykyään Tukholmassa vaimonsa ja kahden lapsensa kanssa. Ensimmäisen Malin Fors -dekkarinsa hän julkaisi 2007; se on myynyt Ruotsissa yli 250 000 kappaletta. Viides vuodenaika on sarjan viides osa.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Viides vuodenaika book review Viides vuodenaika ePUB; Mons Kallentoft; Mysteries & Thrillers books.

Post a review about this book