Vanhan Venäjän paluu - Timo Vihavainen

Vanhan Venäjän paluu

By Timo Vihavainen

  • Release Date - Published: 2014-11-03
  • Book Genre: Europe
  • Author: Timo Vihavainen
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Vanhan Venäjän paluu Timo Vihavainen read online review & book description:

Onko Suomella varaa olla ymmärtämättä Venäjää?
Ukrainan kriisi on paljastanut, miten mustasukkaisesti Putinin Venäjä varjelee vaikutuspiiriään. Elämme käännekohtaa, jonka jälkeen Venäjä ei ole enää entisensä. Mutta onko uusi Venäjä vanha tuttu: laajentuva, arvaamaton ja vaarallinen? Mitkä ovat Venäläiset arvot, millainen vanha Venäjä, joka tekee nyt paluutaan?
Suorasanainen Venäjä-tutkija ravistelee suomalaisia huomaamaan, että nyt jos koskaan meidän on tarkasteltava Venäjää realistisesti.
Timo Vihavainen (s. 1947) on Helsingin yliopiston Venäjän tutkimuksen professori. Hän on julkaissut muun muassa teokset Kansakunta rähmällään (1991), Opas venäläisyyteen (2006), Länsimaiden tuho (2009) ja Itäraja häviää (2011).

Tämä sähkökirja toimii ePub-formaattia tukevilla lukuohjelmilla.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Vanhan Venäjän paluu book review Vanhan Venäjän paluu ePUB; Timo Vihavainen; Europe books.

Post a review about this book