Közelkép - Iain M. Banks

Közelkép

By Iain M. Banks

  • Release Date - Published: 2014-12-17
  • Book Genre: High Tech
  • Author: Iain M. Banks
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Közelkép Iain M. Banks read online review & book description:

A történet a valóságban kezdõdik, ahol mindennek ára van. 
A történet egy gyilkossággal kezdõdik. 
S a történetnek nem lesz vége addig, amíg a Kultúra hadba nem vonul a halál ellen. 

Minden a valóságban kezdõdik, és ott is fog véget érni. Sokak élete megváltozik, egész civilizációkat sodor magával a lavina, amelyet egy fiatal nõ indított el. 

Hajtja a bosszúvágy, és még valami, amit magának is fél bevallani. Lededje Y’breq a tetováltak kasztjába tartozik, a bõrén viseli családja szégyenbélyegét, és egy olyan férfi tulajdona, akinek a becsvágya nem ismer határokat. A szabadulásért kegyetlen árat kell fizetnie, a dolgokat pedig csak a Kultúra segítségével hozhatja helyre. Eközben a digitális világban tombol a háború, amelyet a holtak lelkéért vívnak. Ráadásul a mennypárti liga vesztésre áll. 

Úgy tûnik, nemsokára egy újabb, minden eddiginél véresebb és nagyobb áldozatokkal járó háború robban ki – ezúttal viszont már a valóságban. A Közelkép Iain M. Banks Kultúra-regényeinek magával ragadó darabja. Szédítõ utazás a valóság és a képzelet határvidékén, egy olyan író tollából, akinek munkássága példa nélküli a science fiction történetében.

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Közelkép book review Közelkép ePUB; Iain M. Banks; High Tech books.

Post a review about this book