Egy megcsúszott lélek vallomásai - Philip K. Dick

Egy megcsúszott lélek vallomásai

By Philip K. Dick

  • Release Date - Published: 2015-03-12
  • Book Genre: Fiction & Literature
  • Author: Philip K. Dick
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Egy megcsúszott lélek vallomásai Philip K. Dick read online review & book description:

Jack Isidore egy megcsúszott lélek. Ez kétségtelen: nemcsak a legeszelõsebb ötleteket gyûjti és vallja magáénak (mint például hogy a napfénynek súlya van), de emellett egyáltalán nincs birtokában azoknak a képességeknek, melyek a mindennapi élethez szükségesek. Így aztán húga és annak férje kénytelen-kelletlen magukhoz veszik. Csakhogy kiderül, a boldog élet álcája mögött õk is ugyanolyan megcsúszott lelkek, és más, sokkal veszélyesebb rögeszmék rabjai? 

Az Egy megcsúszott lélek vallomásai Philip K. Dick egyetlen olyan nem science-fiction regénye, mely még életében megjelent, az ötvenes évek kisvárosi Amerikáját mutatja be a rá jellemzõ könyörtelenséggel, de egyúttal finom humorral és együttérzéssel?

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Egy megcsúszott lélek vallomásai book review Egy megcsúszott lélek vallomásai ePUB; Philip K. Dick; Fiction & Literature books.

Post a review about this book