Beszélgetések az elmúlásról - Révai Gábor

Beszélgetések az elmúlásról

By Révai Gábor

  • Release Date - Published: 2015-05-25
  • Book Genre: Philosophy
  • Author: Révai Gábor
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Beszélgetések az elmúlásról Révai Gábor read online review & book description:

Az én jelszavam, hogy „Halottnak kuss!”. Ami alatt azt értem, hogy aki meghal, az ne szóljon bele, hogy mi lesz utána. – Csányi Vilmos.
Az eutanázia egyértelműen pártolandó. Természetesen arra vigyázni kell, hogy ne öldössék az embereket ezzel az ürüggyel. – Vekerdy Tamás.
Két elismert magyar gondolkodó és közéleti személyiség Révai Gábor írónak vallott az egyik legszemélyesebb és leginkább tabunak számító, de mindenkit foglalkoztató témáról: a halálról. Csányi és Vekerdy személyesen nem ismerik egymást, így megfontolandó, ugyanakkor gyakran provokatív nézeteik a kérdező közvetítésével, látatlanban csapnak össze egymással. Bár a beszélgetések apropója az elmúlás, a két vitapartner az élet legnagyobb kérdéseit ugyanúgy érinti, mint azok hétköznapi vonatkozásait. És mi más is adhatna mindennek keretet, mint egy tartalmas beszélgetés?

@2019 – Go Read a Book. All Right Reserved. goreadabook.org is a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for website owners, to earn advertising fees by linking and advertising to amazon.com and any other website that may be affiliated with Amazon Service LLC Associates Program; As an Amazon Associate I earn from qualifying purchases.

Beszélgetések az elmúlásról book review Beszélgetések az elmúlásról ePUB; Révai Gábor; Philosophy books.

Post a review about this book